Hyvityskäytäntö

Tämä hyvityskäytäntö koskee Empires & Puzzles Storen kautta tehtyjä ostoja.

Tämän hyvityskäytännön ehdot koskevat sinun (jäljempänä ”sinä” tai ”asiakas”) ja jonkunZynga, Incn omistaman yhtiön (jäljempänä ”Zynga” tai ”me”) välistä, ostokseesi liittyvää suhdetta. Se, mikä Zynga-konsernin yhtiö on tämän asiakkaan kanssa solmitun hyvityskäytännön osapuoli, riippuu valitusta maksutavasta. Hyvityskäytännön osapuolena olevan Zynga-yhtiön nimi ja virallinen osoite näkyvät kassasivulla (checkout), kun olet valinnut maksutavan. Lisäksi asianomaisen yrityksen nimi ja osoite ilmoitetaan kuitissa, joka toimitetaan asiakkaalle oston maksun onnistuneen suorittamisen jälkeen.

Tilauksen tekeminen Empires & Puzzles Storessa edellyttää vähintään 18 vuoden ikää tai lainkäyttöalueesi määrittämää täysi-ikäisyyttä. Jos olet alle 18-vuotias tai lainkäyttöalueesi lakien mukaan alaikäinen, vanhempasi tai laillisen huoltajasi on tehtävä tilaus puolestasi. Tekemällä tilauksen Empires & Puzzles Storessa, asiakas (tai asiakkaan vanhempi tai laillinen holhooja) vahvistaa lukeneensa ja hyväksyneensä tämän hyvityskäytännön.

TÄMÄ HYVITYSKÄYTÄNTÖ SISÄLTÄÄ SITOVAN HENKILÖKOHTAISEN VÄLIMIESMENETTELYN JA RYHMÄKANTEISTA LUOPUMISEN EHDON KOHDASSA 10 RIITA-ASIAT, JOKA VAIKUTTAA SIIHEN, MITEN RIITA-ASIAT RATKAISTAAN SINUN JA MEIDÄN VÄLILLÄMME. NÄMÄ EHDOT VAIKUTTAVAT MERKITTÄVÄSTI LAILLISIIN OIKEUKSIISI, MUKAAN LUKIEN OIKEUTEESI NOSTAA KANNE TUOMIOISTUIMESSA JA PYYTÄÄ VALAMIEHISTÖÄ KUULEMAAN VAATIMUKSESI.

1. Tuotteemme

1.1 Digitaalinen sisältö. Zynga tarjoaa sinulle ohjelmiston, joka toimitetaan sinulle vain internet-latauksen kautta. Voit ostaa seuraavia Zynga-tuotteita: a) ennakkotilaus, b) tilaus, c) pääsy peliin (avaimen tai rekisteröidyn pelitilin kautta), d) pelin sisäinen valuutta, e) pelin sisäinen tuote f) premium-tili (yhdessä ”digitaalinen sisältö”). Huomaa, että digitaalinen sisältö tarjotaan palveluehdoissamme eriteltyjen rajoituksien mukaisesti: https://www.zynga.com/legal/terms-of-service.

1.2 Kaikentyyppiset ostokset – digitaalista sisältöä ja (tai) tuotteita kutsutaan yhdessä nimityksellä ”tuotteet” tai ”tilaukset”.

1.3 Digitaalinen sisältö ja tuotteet sekä niiden kuvaukset ja tekniset tiedot toimitetaan sellaisenaan ja niitä voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Zynga ei takaa tällaisen kuvauksen tai tällaisten teknisten tietojen paikkansapitävyyttä, luotettavuutta tai täydellisyyttä.

2. Tilaaminen

2.1 Tekemällä tilauksen Zyngan kautta hyväksyt, että tapahtumasi suoritetaan meidän kauttamme. Tiedostat ja hyväksyt lisäksi, että kun olemme vahvistaneet onnistuneesti antamiesi tietojen aitouden ja riittävyyden, myymme sinulle tuotteet niillä hinnoilla, jotka esitettiin ja sovittiin, kun lähetit tilauksesi.

2.2 Aloitamme tilauksesi käsittelyn, kun ostoksesi on hyväksytty. Tilaukset käsitellään yleensä välittömästi, mutta niiden käsittely loppuun asti voi kestää 2–5 päivää valitsemastasi maksutavasta riippuen.

2.3 Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle vahvistussähköpostin (jos mahdollista) käyttäen meille annettua sähköpostiosoitetta.

2.4 Tämä vahvistusviesti toimii sähköisenä ostokuittina ja sisältää tietoja tilauksestasi. Sinun ja Zyngan välinen sopimus muodostuu vasta, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

2.5 Jos emme pysty toimittamaan sinulle tuotetta (esimerkiksi koska tuotetta ei ole varastossa tai se ei ole enää saatavilla tai koska hinnoissa on virhe) tai tilauksesi odotetaan viivästyvän vähintään kolmekymmentä (30) päivää, Zynga ilmoittaa sinulle tästä sähköpostitse, emmekä käsittele tilaustasi. Jos olet jo maksanut tuotteen, hyvitämme sinulle koko veloitetun summan mahdollisimman pian, mutta viimeistään kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua tilausvahvistussähköpostin vastaanottamisesta, eikä sinulle aiheudu muita vastuita.

3. Tilauksen hinta

Tilauksesi hinta ilmoitetaan, mukaan lukien mahdolliset sovellettavat verot ja toimituskulut (paitsi tilanteissa, joissa tarjotaan ilmainen toimitus), ostohetkellä ja antamiesi maatietojen perusteella.

4. Tuotteen toimitus

4.1 Digitaalinen sisältö toimitetaan sinulle antamiesi tietojen perusteella, ja olet vastuussa tällaisten tietojen paikkansapitävyydestä. Jos jotakin säädöstä rikotaan (mukaan lukien vienti- ja tuontisäännökset) antamiesi virheellisten tietojen vuoksi, olet vastuussa tällaisesta rikkomuksesta.

4.2 Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, vieraile osoitteessa support.zynga.com.

5. Petosten ehkäisy

Pidätämme oikeuden estää pääsyn palvelimillemme, jos päättelemme tosiasioiden ja tietojen perusteella, että digitaalista sisältöä käytetään laittomasti, tai että digitaalista sisältöä, johon käyttäjällä ei ole oikeutta, hankitaan millä tahansa muulla toimenpiteellä. Huomaathan, että asiakkailla, joiden tilien käyttö on estetty, ei ole oikeutta vaatia ostetun digitaalisen sisällön palauttamista tai mitään muuta hyvitystä.

6. Hyvityspyyntö

6.1 Meistä on hieno asia, että voimme tarjota palautusten noutopalvelua kaikille asiakkaille, joiden ostot täyttävät hyvityskäytäntömme vaatimukset. Zynga ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimiin ratkaistakseen kaikki ongelmat, joita sinulla saattaa olla tuotteeseen (tuotteisiin) tai vilpittömästi ja rehellisesti tehtyyn hyvityspyyntöön liittyen.

6.2 Peruutusaika alkaa tuotteen vastaanottopäivästä. Sinulla on 14 päivää aikaa tuotteesi vastaanottamisesta ilmoittaa meille aikeestasi palauttaa tai vaihtaa tuote (”peruutusaika”).

6.3 Pyytääksesi hyvitystä sinun on vierailtava osoitteessa https://zyngasupport.helpshift.com/hc/en/119-zynga-store/ ja otettava yhteyttä Zyngan asiakastukeen. Ennen kuin lähetät hyvityspyynnön, huomaathan, että digitaalisen sisällön hyvityssääntöihin liittyy joitakin poikkeuksia, jotka on mainittu alla olevassa Hyvitysehdot-osiossa.

7. Hyvitysehdot

1. Tuotetta ei ole vastaanotettu, se ei ole saatavilla tai sen toimitus on viivästynyt – hyvitys on sallittu (katso yllä oleva kohta 2.5). Jos jotakin ennakkotilausta ei ole vielä toimitettu, voit saada hyvityksen milloin tahansa pelin julkaisupäivään asti. Pelin julkaisun jälkeen ennakkotilauksiin sovelletaan yleisiä hyvityssääntöjä.

2. Kaksinkertainen osto (tapahtuma, joka on tehty 5 minuutin sisällä saman tuotteen viimeisestä ostotapahtumasta):

Tilaukset – hyvitys on sallittu.

Pelinsisäinen valuutta, pelinsisäiset tuotteet – hyvitys on sallittu, jos ostosta ei ole lunastettu.

Ennakkotilaukset – hyvitys on sallittu siihen asti, kunnes pelattava sisältö on toimitettu.

3. Tilauksen lopettamisen unohtaminen – hyvitystä ei sallita.

4. Pelinsisäisen valuutan ostaminen vahingossa – hyvitystä ei sallita, jos ostosta ei ole lunastettu.

5. Digitaalisen sisällön tekniset ongelmat – hyvitystä ei sallita (tällaisista ongelmista on ilmoitettava suoraan Zynga Customer Support -asiakastukeen).

6. Yleiset lausunnot ja väittämät (kuten ”(tuote) ei ollut, mitä oletin” tai ”en voi käyttää tätä (tuotetta)”): Tilaukset, pelinsisäiset tuotteet, peliavaimet, ennakkotilaukset – hyvitystä ei sallita.

TÄRKEÄÄ:

Käyttämällä, lunastamalla tai lataamalla digitaalista sisältöä peruutusjakson aikana hyväksyt, että menetät oikeutesi pyytää hyvitystä. Esimerkki: Olet ostanut digitaalista sisältöä, maksanut siitä ja saanut latauslinkin tai sähköpostiviestin, jossa on avainkoodi pelin käyttöoikeutta varten jne. Jos aloitat digitaalisen sisällön lataamisen tietokoneellesi tai syötät avainkoodin vastaanottaaksesi digitaalista sisältöä peruutusjakson aikana, luovut oikeudestasi peruuttaa ostoksen.

8. Peruutuksen vaikutukset

8.1 Hyvitykset voidaan myöntää vain maksamiseen alun perin käytetylle maksutavalle, eikä sinulle aiheudu mitään maksuja tällaisesta hyvityksestä. Hyvitystä ei voi lähettää toiselle tilille. Jos sinun on suoritettava hyvitys toiseen kohteeseen (esim. käytit alun perin maksutapaa, jota ei voida hyvittää), tästä maksutapahtumasta perittäviä maksuja ei palauteta.

8.2 Hyvitysten näkyminen tililläsi voi kestää jopa 10 arkipäivää sen mukaan, mille maksutavalle ne on myönnetty.

8.3 Jos päätät tehdä peruutuksen, sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi selvästi peruutuskauden aikana. Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi tehokkaasti, ota yhteyttä tukitiimiin osoitteessa https://zyngasupport.helpshift.com/hc/en/119-zynga-store/ ja ilmoita 1) päivämäärä, jolloin tilaus on maksettu, 2) päivämäärä, jolloin tilaus on vastaanotettu, 3) tuote (tuotteet), joka peruutetaan, 4) tilauksen viitenumero, 5) kuvakaappaus sellaisen maksun ostokuitista, joka ei ole enää kesken maksupalveluntarjoajallasi, tai vastaanottamastasi virheestä, 6) koko nimesi ja 7) pelaaja-ID/UID -tunnuksesi tai ZID-tunnuksesi. Etsi pelaaja-ID/UID -tunnuksesi tai ZID-tunnuksesi seuraavasti:

a. Etsi Asetukset (Settings) -kuvake pelissäsi.

b. Etsi Ohje- (Help) tai Pelaajan tuki (Player Support) -kuvake.

c. ZID-tunnuksesi tai pelaaja- tai laite-ID -tunnuksesi tulisi löytyä alareunasta.

8.4 Peruutusten osalta hyvitämme peruutuksen ilman aiheetonta viivästystä ja viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua peruutetun ja palautetun tuotteen (tuotteiden) vastaanottamisesta.

9. Vastuun rajoitus

9.1 Zynga ei sulje pois tai rajoita millään tavalla vastuutamme sinua kohtaan, jos se on laitonta. Lain sallimissa rajoissa kokonaisvastuumme sinua kohtaan, joka liittyy mihin tahansa suoraan, epäsuoraan, erityiseen, vahingolliseen, minkä tahansa laiseen välilliseen vahinkoon (mukaan lukien menetetyt voitot), tai mihin tahansa muihin ennakoitavissa oleviin menetyksiin, jotka johtuvat tai liittyvät palveluehtoihin ja tähän hyvityskäytäntöön, olipa kyseessä sopimus, oikeudenloukkaus (mukaan lukien huolimattomuus), lakisääteisen velvollisuuden rikkominen tai muu, vaikka meille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, ei missään tapauksessa ylitä a) tuotteiden kokonaishintaa, tai b) 150 Yhdysvaltain dollaria, sen mukaan kumpi on arvoltaan pienempi.

9.2 Sitoudut olemaan käyttämättä tuotteita mihinkään kaupallisiin, liiketoiminnallisiin tai jälleenmyyntitarkoituksiin, eikä Zynga ole vastuussa sinulle mistään voiton menetyksestä, liiketoiminnan menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuksien menetyksestä. Zynga toimittaa tuotteet vain koti- ja yksityiskäyttöön. Jos käytät tuotteita mihinkään kaupalliseen, liiketoiminnalliseen tai jälleenmyyntitarkoitukseen, Zynga ei ole vastuussa sinulle mistään voiton menetyksestä, liiketoiminnan menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuksien menetyksestä.

10. Riita-asiat

10.1 Tähän hyvityskäytäntöön (sekä palveluehtoihin) sovelletaan Kalifornian osavaltiossa sovellettavia lakeja, ilman viittauksia lainvalintasääntöihin, ja sitä tulkitaan sen mukaisesti.

10.2 Ennen virallisen oikeusjutun nostamista sinun on lähetettävä kirjallinen ilmoitus osoitteeseen ZYNGA INC., LEGAL DEPARTMENT, ATTN: ARBITRATION OF DISPUTE, 1200 Park Place San Mateo, CA 94403, jotta Zyngalla on mahdollisuus ratkaista riita kanssasi epävirallisesti neuvottelujen avulla. Ellet ilmoita toisin ilmoituksessasi, Zynga vastaa ilmoitukseesi käyttämällä viimeksi käyttämääsi laskutusosoitetta tai laskutus- ja/tai toimitusosoitetta, joka meillä on. Jos Zyngalla on kanssasi riita-asia, Zynga ilmoittaa asiasta sinulle, siihen osoitteeseen ja/tai sähköpostiosoitteeseen, joka Zyngalla on mahdollisesti rekisteröitynä sinua koskevissa tiedoissa, jos tällainen osoitetta on rekisteröitynä. Sinä ja Zynga sovitte neuvottelevanne riita-asiaan liittyen vilpittömin mielin vähintään 30 päivän sisällä siitä ajankohdasta, jona riita-asiasta on ilmoitettu. Jos riita-asiaa ei ratkaista 30 päivän kuluessa riitailmoituksen vastaanottamisesta, Zynga tai sinä voit käsitellä vaatimuksen sitovassa yksilöllisessä välimiesmenettelyssä Zyngan palveluehtojen mukaisesti https://www.zynga.com/legal/terms-of-service(”ehdot”). Sinä ja Zynga kumpikin sovitte, että riita-asiaa ei voida viedä välimiesmenettelyyn, ellei eikä ennen kuin riita-asialle välimiesmenettelyä hakeva osapuoli on noudattanut tässä kappaleessa olevia vaatimuksia siinä määrin kuin se on mahdollista.

10.3 New Era ADR (”New Era”) hallinnoi kaikkia välimiesmenettelyitä sinun ja Zyngan välillä. Osapuolet sopivat, että välimiesmenettelyssä käytetään General Rules and Procedures -sääntöjä ja menettelyitä sekä kaikkia soveltuvia New Era’s Virtual Expedited Arbitration Rules and Procedures -sääntöjä ja menettelyitä. Voit lukea New Eran säännöt ja menettelytavat heidän verkkosivustollaan osoitteessa www.neweraadr.com/rules-and-procedures/. (Tämä verkkosivuosoite voi muuttua.) Jos jokin kohta tässä hyvityskäytännössä tai ehdoissa ei ole New Eran sääntöjen ja menettelytapojen mukainen, osapuolet sitoutuvat sen sijaan noudattamaan ehtoja.

10.4 Jos aloitat välimiesmenettelyn tämän hyvityskäytännön mukaisesti, sinun on maksettava New Eran 300 dollarin käsittelymaksu, kuitenkin vain sovellettavien välimiesmenettelymaksujen maksamista koskevien säännösten mukaisesti. Et ole vastuussa muiden välimiesmenettelyn kustannusten maksamisesta. Kaikki muut New Eran veloittamat maksut ja kulut maksaa Zynga. Lisäksi jos New Era määrittää, ettet pysty maksamaan mitä tahansa hakemusmaksun osaa, Zynga maksaa myös tämän osuuden. Siinä tapauksessa, että välimies toteaa, että kaikki välimiesmenettelyn aloittaneen osapuolen esittämät vaatimukset ovat perusteettomia, häviävä osapuoli sitoutuu korvaamaan voittaneelle osapuolelle kaikki välimiesmenettelymaksut sekä kohtuulliset asianajopalkkiot ja kustannukset, jotka voittaneelle osapuolelle on koitunut välimiesmenettelyn yhteydessä.

10.5 Välimiesmenettely suoritetaan virtuaalisesti. Jos henkilökohtainen kuuleminen on tarpeen, kuuleminen suoritetaan joko kohteessa San Mateo County, California tai asuinpaikassasi. Voit valita itse näistä kahdesta.

10.6 Osapuolet sopivat, että sinä tai Zynga ette voi nostaa kannetta kantajana tai jäsenenä ryhmäkanteessa, konsolidoidussa kanteessa tai edustajakanteessa tai muuten pyrkiä saamaan korvausta kolmannen osapuolen kärsimistä menetyksistä.

11. Tietosuojalausunto

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tietosuojaa. Lisätietoja siitä, kuinka keräämme, käytämme tai luovutamme tietoja ostoksesi yhteydessä, saat tietosuojakäytännöstämme osoitteesta.

12. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita liittyen hyvityskäytäntöömme, ota yhteyttä asiakastukeen osoitteessa https://www.zynga.com/support/ saadaksesi lisätietoja.

Päivitetty viimeksi: 14. marraskuuta 2022